Vortemiddel – håndkøbsmedicin

Scholl freeze – et stærkt frysemiddel mod vorter

Schollfreze

Scholl Freeze er et avanceret middel mod vorter, som er meget effektivt. Metoden går ud på, at vorten fryses og man skader virussen i dybden. Efter behandling opstår der en blære, som falder af af sig selv efter en til to uger. Normalt er det nødvendigt med én behandling for mindre vorter og et par gentagne behandlinger med ca. 3 ugers mellemrum for fodvorter. Scholl Freeze er en metode, som ligner de frysemetoder, som udføres på sundhedscentre. Dette produkt er stærkt, og derfor er det meget vigtigt at følge anvisningerne og ikke overbehandle.
Hurtigst forventet resultat: to uger
Styrke:
Mod fodvorter:
Mod håndvorter:
Mod kønsvorter:
Egnet til børn:
Køb her: Gents.dk/275kr
Opsummering: Scholl Freeze er et passende at prøve, hvis vorten ikke reagerer på svagere præparater. Især egnet til større vorter og fodvorter. Vær forsigtig, og lad ikke appliceringen sidde for længe.

Naturasil – et økologiske vortemiddel

vorter-dermasil-naturasil

Vortemidlet Dermisil/Naturasil Warts er et økologisk middel til fjernelse af vorter. Den 100 % naturlige ingredienser er egnet til dig, som ønsker at være forsigtig med kemikalier, som kan være skadelige for dig, dine børn og miljøet. Dermisil er et mildere præparat, som fungerer mod alle slags vorter, selv genitale som kondylomer. Midlet efterlader ingenting.

Hurtigst forventet resultat: to uger
Styrke:
Mod fodvorter:
Mod håndvorter:
Mod kønsvorter:
Egnet til børn:
Køb her: No longer available
Opsummering: Et godt valg for en økologisk bevidst person. Mildt og mindre egnet til fodvorter, som er mere robuste af natur. Egnet til vorter på hænder. Efterlader ingenting, og kan pensles på kønsvorter (kondylomer). Kan virke på og fjerne mindre vorter allerede efter to uger.

ZymaDerm – et mildt vortemiddel

Zymaderm

ZymaDerm er en mild behandling mod vorter, som består af naturlige ingredienser. ZymaDerm mindsker tilvækst, symptomer og smittespredning effektivt, og kan påskynde helingen og helt fjerne vortestrukturen. Midlet er egnet til dem, som ønsker og har mulighed for at behandle det inficerede område 3-4 gange om dagen.

Hurtigst forventet resultat: 1 måned
Styrke:
Mod fodvorter:
Mod håndvorter:
Mod kønsvorter:
Egnet til børn:
Køb her: No longer available
Opsummering: Igen et mildt og naturligt vortemiddel egnet til personer, der ønsker at behandle vorter forsigtigt, og der ønsker at prøve sig frem med en mild behandling, som kan være effektiv og ikke efterlader ar.